Kwakman en Perez reageren met verbazing op suggestie Van Gangelen: 'Nee joh...'

Kwakman en Perez reageren met verbazing op suggestie Van Gangelen: 'Nee joh...'

1 april - 07:10
47

Volgens Jan Joost van Gangelen hoeft Vangelis Pavlidis niet te rekenen op een toptransfer aankomende zomer. De AZ-spits is op dit moment topscorer van de Eredivisie, maar de presentator van Dit was het Weekend denkt, tot verbazing van analisten Kees Kwakman en Kenneth Perez, dat Pavlidis misschien in de 2. Bundesliga komt te spelen.

Kwakman keek met specifieke aandacht naar Pavlidis tijdens het thuisduel van AZ met Vitesse (2-0). "Ik was er gisteren en vind het leuk om op Pavlidis te letten, ook als hij niet aan de bal is", begint de analist zijn verhaal. Hij ziet in de Griek 'een interessante speler'. "Ik denk echt dat je geen lekkere middag of avond hebt als je tegen hem speelt. Hij is continu bezig."

"Dan komt hij een beetje naar links, dan jaagt hij weer af. Elke keer is hij voor de goal. Ook als hij zich uit laat zakken, sprint hij meteen naar de zestien", legt Kwakman vervolgens uit. Tijdens het thuisduel met Vitesse zette Pavlidis de 2-0 op het scorebord, maar de analist vindt dat Pavlidis best veel kansen mist. "Tegen FC Volendam miste hij in de laatste fase twee à drie honderd procent kansen. Ik kan me wel voorstellen dat je als club, welk niveau laat ik even in het midden, denkt: dit is wel een hele interessante jongen. Hij brengt wel echt iets."

"2. Bundesliga of zo?", antwoordt Van Gangelen op Kwakman. De suggestie zorgt voor verbazing bij laatstgenoemde. "Nee joh, dat vind ik veel te laag." Perez sluit zich aan bij de woorden van zijn collega-analist. "2. Bundesliga zeg je?! Waar ik hem naartoe zie gaan? Toch niet 2. Bundesliga?! De topscorer van de Eredivisie vind jij 2. Bundesliga..." Perez denkt dat Pavlidis klaar is voor 'een club als Eintracht Frankfurt', terwijl Kwakman benadrukt dat Sevilla afgelopen zomer interesse had in de spits.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!