Hartman laat van zich horen na knieblessure: 'Deze keer is het niet makkelijk'

Hartman laat van zich horen na knieblessure: 'Deze keer is het niet makkelijk'

3 april - 12:37
39

Quilindschy Hartman heeft op Instagram gereageerd op zijn ernstige knieblessure. De linksback van Feyenoord raakte in het duel met FC Utrecht (4-2) zwaar geblesseerd nadat hij een strafschop veroorzaakte. Hartman mist zeer waarschijnlijk de rest van het Eredivisie-seizoen, het EK en het begin van volgend seizoen.

"Dit doet pijn", begint Hartman in zijn bericht op Instagram. "Zoals altijd probeer ik de dingen van de zonnige kant te bekijken, maar deze keer is het niet makkelijk." Hartman liep eerder al eens een zware knieblessure op. "Toch kun je erop rekenen dat ik nog sterker terugkeer op het veld dan dat ik al was."

Hartman is dankbaar voor de support en steun die hij de afgelopen dagen krijgt. "Bedankt voor jullie steun en alle berichten die ik heb ontvangen, het betekent veel voor me. I'll be baQ", besluit hij.

Ook de selectie van Feyenoord stak Hartman een hart onder de riem. Op het trainingsveld verzamelde de gehele staf en alle spelers zich in de vorm van een Q, verwijzend naar de linksback.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Q (@quilindschy)