Rijsdijk 'ergert zich kapot' aan Sparta: 'Was echt heel slecht'

Rijsdijk 'ergert zich kapot' aan Sparta: 'Was echt heel slecht'

7 april - 08:25
21

Sparta Rotterdam-trainer Jeroen Rijsdijk ergerde zich zaterdagavond 'kapot' aan zijn eigen ploeg. Op Het Kasteel gingen de Rotterdammers onderuit tegen Heracles Almelo (1-2). Vooral de tweede helft kon Rijsdijk niet bekoren.

Sparta kwam op slag van rust nog op een 1-0 voorsprong, dankzij Charles-Andreas Brym. Toen de Rotterdammers aan de thee gingen leek er dan ook geen vuiltje aan de lucht voor Rijsdijk en zijn manschappen. De oefenmeester herkende zijn ploeg in de tweede helft echter amper terug.

"Ik vond dat er bij niemand energie te zien was", loopt Rijsdijk leeg tegenover ESPN. "Ik vond het echt een futloze wedstrijd. We verliezen door hoe we uit de kleedkamer komen. De eerste helft is er niets aan de hand, maar de tweede helft heb ik me kapot geërgerd. Die was echt heel slecht."

Het verlies was volgens de Sparta-trainer dan ook totaal onnodig. "Er is in onze jacht op deelname aan de play-offs nog niks verloren vandaag, maar je had het jezelf wel veel makkelijker kunnen maken. Nu moeten we even in de wacht en hopen dat de ploegen om ons heen punten laten liggen", zegt hij.