'Voormalig Eredivisie-smaakmaker Flemming kan bijzondere transfer maken'

'Voormalig Eredivisie-smaakmaker Flemming kan bijzondere transfer maken'

19 april - 15:50
11

Zian Flemming kan deze zomer mogelijk vertrekken bij Millwall, meldt Voetbal International. De Nederlandse aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van San José Earthquakes uit de Amerikaanse Major League Soccer.

Millwall zou zelfs al een belletje uit de Verenigde Staten hebben ontvangen, waarin Earthquakes de interesse kenbaar heeft gemaakt. De mogelijke transfer van Flemming moet wel snel beklonken zijn, aangezien de markt in Amerika op 23 april al sluit. De Nederlander heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij Millwall en dus moet er vanuit Earthquakes nog wel een transfersom op tafel komen.

Flemming is in de laatste twee seizoenen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers van Millwall. In 45 officiële wedstrijden dit seizoen maakte de Nederlander acht goals en gaf hij vijf assists. Flemming stak eerder niet onder stoelen of banken dat hij graag een stap hogerop zou willen maken. De aanvallende middenvelder speelde in de jeugd van Ajax, maar is in de Eredivisie vooral bekend van zijn periodes bij NEC, PEC Zwolle en Fortuna Sittard.