Boulahrouz walgt van 'misplaatst gedrag': 'Speelt met schijt in zijn broek'

Boulahrouz walgt van 'misplaatst gedrag': 'Speelt met schijt in zijn broek'

22 april - 20:43
43

Khalid Boulahrouz is niet te spreken over het gedrag van Manchester United-aanvaller Antony, die zich zondag van zijn slechtste kant liet zien door het publiek van Coventry City te provoceren, terwijl zijn teamgenoten op bescheiden wijze vierden dat ze tegen de club uit de Championship door het oog van de naald waren gekropen.

"Super misplaatst", stelt Boulahrouz bij Rondo. Een beetje zielig vind ik het wel. Hij beseft totaal niet in wat voor situatie hijzelf verkeert en wat zijn team zojuist heeft gepresteerd. Hij is echt wel de allerlaatste die dit moet doen. Hij is voor honderd miljoen gekocht en speelt elke wedstrijd met schijt in zijn broek. Volgens mij heeft hij één assist gegeven, en nul goals."

Wedden

Meer odds

"En ook naar die tegenstander, die gasten die een geweldige prestatie hebben geleverd. Daar moet je alleen maar respect voor opbrengen, en ze feliciteren", vervolgt Boulahrouz. "Als een gentleman moet je van het veld af gaan. Je moet je diep schamen. Als teamgenoot zou ik zeggen: schaam je diep, man. Gedraag je."

Het Manchester United van Erik ten Hag verspeelde een 3-0 voorsprong tegen Coventry en wist uiteindelijk na strafschoppen door te stoten naar de finale van de FA Cup. Ook Engelse media besteden aandacht aan het gedrag van Antony. The Telegraph noemt zijn juichen 'vreselijk' en The Mirror gebruikt het woord 'provocerend'. Het lokale Manchester Evening News gaat nog een stapje verder, en vindt dat hij het shirt van United niet waard is. 'Het was zielig en een indicatie van waarom een paar van deze spelers simpelweg niet geschikt is om voor United te spelen.'