Ten Hag zeer kritisch na zege United: 'Dat was onacceptabel, moeten we van leren'

Ten Hag zeer kritisch na zege United: 'Dat was onacceptabel, moeten we van leren'

25 april - 08:10
10

Manchester United won woensdagavond weliswaar met 4-2 van Sheffield United, maar heel blij is Erik ten Hag niet. De manager vindt de wijze waarop zijn ploeg de tegengoals om de oren kreeg simpelweg onacceptabel. 

United moet zich tot twee keer toe terugknokken tegen hekkensluiter Sheffield. "Ik heb veel positieve dingen gezien vandaag, zoals de veerkracht om ons terug te vechten van een tegengoal, maar er waren zeker ook negatieve dingen", vertelt Ten Hag na afloop van de wedstrijd tegen de BBC. "We gaven het weg, dat kan niet gebeuren. Dat was onacceptabel, en daar moeten we van leren."

Het zag er bij tijd en wijlen niet heel soepel uit bij United, dat vorige week zondag een bekerblamage voorkwam tegen Coventry City. Van paniek was echter geen sprake, stelt Ten Hag. "Heb jij paniek gezien? We stonden zeer compact en kregen genoeg kansen tijdens de hele wedstrijd."

Twee spelers staken er voor Ten Hag uit: Bruno Fernandes en Casemiro. Eerstgenoemde maakte twee van de vier doelpunten. "Hij is heel stabiel en verkeert in een goede vorm", is Ten Hag lovend, waarna hij ook Casemiro uitlicht. "Ik denk dat hij goed als centrale verdediger kan spelen. Hij is heel stabiel, ook op de positie waar hij normaal niet speelt."