Transfer Van Dijk naar Borussia Dortmund lijkt niet te gebeuren

BILD schetst Van Dijk-situatie en gaat in op opmerkelijk Dortmund-gerucht

30 april om 18:40

Een transfer van Virgil van Dijk naar Borussia Dortmund lijkt niet te gebeuren, zo verwacht BILD. Er kwamen geruchten naar buiten dat de Duitsers in de race waren om de handtekening van de verdediger, maar hiervan lijkt geen sprake.

Door The Mirror werd eerder deze week gesteld dat Borussia Dortmund op pole-position lag voor de handtekening van Van Dijk, wiens contract aankomende zomer verloopt bij Liverpool. Volgens BILD is hier echter geen sprake van, want een transfer van Van Dijk is op financieel gebied lastig te realiseren en Dortmund zoekt vooral naar jonge talenten op de transfermarkt.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ipswich Town

  • logo

    Liverpool

Dortmund gaat aankomende zomer de transfermarkt op om een vervanger voor Mats Hummels aan te trekken. De verdediger beschikt over een aflopend contract in Duitsland en lijkt niet van plan om deze verbintenis te verlengen.

BILD schrijft dat men niet hoeft te rekenen op een transfer van Van Dijk naar de Duitse topclub, want de verdediger wordt als 'te oud' en 'te duur' gezien door de clubleiding. De voorkeur gaat uit naar jongere spelers en dus kan er een streep door de naam van Van Dijk.