Schreuder over mogelijke interesse Feyenoord

Kandidaat-opvolger Slot open: 'Lastig om nee te zeggen tegen Feyenoord'

6 mei om 21:41

Het vleit Dick Schreuder dat hij gelinkt wordt aan Feyenoord. De 52-jarige trainer van CD Castellón werd zondag kampioen van het derde niveau van Spanje en de vraag rijst of hij volgend seizoen ook nog aan het roer staat, als de club uitkomt in de Segunda Division.

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe trainer, nu Arne Slot op het punt staat naar Liverpool te verkassen. In het geruchtencircuit wordt Schreuder in verband gebracht met de Rotterdammers. "Ik heb me daar heel erg van afgezonderd. Omdat ik hier mijn werk goed wil doen. Maar op den duur ontkwam ik er niet meer aan", laat hij optekenen door De Stentor.

"Begonnen steeds meer mensen uit Nederland mij dat soort berichten te sturen. Zoals er in Spanje ook belangstelling voor mij is. Dat doet je goed, natuurlijk. Maar ik voel me gewoon enorm goed hier, bij deze club." Schreuder beseft dat het lastig is om Feyenoord af te wijzen, mocht de Stadionclub zich daadwerkelijk melden. "Dat is natuurlijk heel lastig. Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland. Of welke club dan ook. En wat komt, dat komt. Maar op dit moment is het allemaal niet aan de orde. Daarom gaan we hier nog eerst rustig door."

Schreuder ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij Castellón. Hij maakte vorig seizoen de overstap van PEC Zwolle, de club waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie.