'Transfer van Smal naar Feyenoord niet in gevaar, spoedig presentatie'

'Transfer van Smal naar Feyenoord niet in gevaar, spoedig presentatie'

13 mei - 16:06
21

De transfer van Gijs Smal naar Feyenoord is niet in gevaar, zo meldt 1908. In de afgelopen maand zijn de laatste plooien gladgestreken en de linksachter zal snel gepresenteerd worden in Rotterdam. 

Na de concrete interesse in Smal werd Feyenoord al snel gelinkt aan Vitesse-smaakmaker Anis Hadj Moussa. Laatstgenoemde werd inmiddels gepresenteerd als Feyenoord-aanwinst, terwijl de presentatie van Smal nog op zich laat wachten. 'De overstap van Smal naar Feyenoord ligt in Tukkerland net even wat gevoeliger, waardoor de communicatie nog even op zich laat wachten', wordt er geschreven.

Volgens het medium is de transfervrije overgang van Smal naar Feyenoord niet in gevaar. 'Afgelopen maand is de deal formeel afgewikkeld en Gijs Smal wordt na afloop van de Eredivisie, op voorbehoud van de medische keuring, spoedig gepresenteer', klinkt het. Ingewijden spreken tegenover 1908 van 'een zekerheidje'.

Smal gaat bij Feyenoord een meerjarig contract tekenen en de Rotterdammers weten de linksachter uit handen te houden van Celtic, Rangers, FC Kopenhagen en KAA Gent. Volgens 1908 anticipeert Feyenoord met de komst van Smal op het aanstaande vertrek van Marcos López, die na twee seizoenen lijkt te vertrekken.