Duitse bond maakt derde EK-ganger bekend

Duitse bond maakt ook derde EK-ganger bekend om lek voor te zijn

13 mei om 20:43

Naast Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) en Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), gaat ook Aleksandar Pavlovic met Duitsland mee naar het EK. Het gastland wil een lek voorkomen en maakt beetje bij beetje meer namen bekend voor het eindtoernooi.

Eerder werd Schlotterbeck al bekendgemaakt bij Tagesschau van ARD en de uitverkiezing van Tah werd aangekondigd door een bekende Duitse vlogger. Inmiddels is daar dus de naam van Pavlovic bij gekomen. In de vorige interlandbreak lekten zes namen uit die voor het eerst opgenomen werden in de selectie van Duitsland. Pavlovic was er daar zelf één van. Duitsland wil dat lek voor zijn en brengt een aantal namen dus erg vroeg naar buiten.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Pavlovic kende dit seizoen zijn grote doorbraak in het eerste elftal van Bayern München. De uitverkiezing van het talent kan slecht nieuws zijn voor Leon Goretzka. Hij is in München niet meer zeker van zijn basisplaats en door de verkiezing van Pavlovic ziet hij zijn kansen nog meer slinken. Duitsland speelt komende zomer het EK in eigen land. Het gastland zit in een poule met Schotland, Hongarije en Zwitserland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rashid Hamid - Geschäftsführer von Pflege Smile (@pflege.smile)