Derksen geeft Sneijder dringend advies: 'Straks word je niet meer serieus genomen'

Derksen geeft Sneijder dringend advies: 'Straks word je niet meer serieus genomen'

15 mei - 07:44
76

Johan Derksen heeft zijn afkeur uitgesproken over het feit dat Wesley Sneijder een nieuw nummer heeft opgenomen. In Vandaag Inside geeft de voormalig voetballer van onder meer HFC Haarlem en BV Veendam aan dat hij graag zou zien dat de recordinternational van Oranje een serieuzer imago kweekt.

"Die jongen is nu een beetje gefrustreerd", vangt Derksen aan. "Hij moet één ding niet doen: met een bevriende volkszanger een plaatje maken", waarmee verwezen wordt naar het nummer 'Ik ben net als jij', dat door Sneijder samen met Wesley Bronkhorst werd opgenomen. "Hij heeft het toen met jou (Wilfred Genee, red.) gedaan en met Andy van der Meijde, dat kun je nog als grap beschouwen. Dat hebben wij ook een keer gedaan. Maar nu wordt hij een soort cult-artiest van de koude grond. Dan gaat hij weer op televisie van die vreselijke liedjes zingen."

"Dit is niet de man die het beursgenoteerde Ajax zoekt", vervolgt Derksen. "Dit werkt tegen hem. Barry Hughes had een gouden trainerscarrière gehad als hij niet die rare liedjes was gaan zingen. Dan was hij bijvoorbeeld bij PSV terechtgekomen. Maar op een gegeven moment word je in de voetballerij niet meer helemaal serieus genomen. Het is een hartstikke goed ventje, maar hij moet een beetje uit zijn wereldje komen."

Download de app van VoetbalPrimeur in de App Store of Play Store!