Geertruida helpt gerucht over contract uit de wereld

Geertruida helpt gerucht zelf uit de wereld: 'Wil wel zeggen dat dit onzin is'

21 mei om 07:59

Lutsharel Geertruida wil nog niet te veel kwijt over zijn toekomst. De Feyenoorder heeft nog een contract voor één jaar en er wordt veel gespeculeerd over een transfer naar het buitenland. Toch wil Geertruida zelf één gerucht resoluut ontkrachten.

Opgetekend door het Algemeen Dagblad reageert Geertruida op een vraag over zijn toekomst. De verdediger wil op dat gebied in ieder geval één ding uit de wereld helpen. "Wat ik wel wil zeggen, is dat het onzin is dat ik veel geld zou hebben gevraagd om bij te tekenen. Er wordt helemaal niet meer gesproken over contractverlenging. Dat soort dingen worden dan de media ingeslingerd en dat is irritant, want het klopt niet."

Geertruida heeft nog een contract voor één jaar bij Feyenoord en dus kunnen de Rotterdammers deze zomer nog een transfersom vragen. Vorig jaar zomer klapte een transfer naar RB Leipzig op het nippertje en ook nu zouden de Duitsers weer in de race zijn voor de verdediger. De clubleiding van de nummer vier van de Bundesliga zal wel eerst iemand moeten verkopen om geld vrij te maken voor de komst van Geertruida.

Zelf kan Geertruida nog niets zeggen over zijn toekomst of mogelijke onderhandelingen met nieuwe clubs. "Of dit mijn laatste wedstrijd voor Feyenoord was, kan ik nog niet zeggen", was de verdediger resoluut na het duel met Excelsior afgelopen zondag.