Bayern München geïnteresseerd in Simons

'Toekomst Simons meer ongewis nu volgende topclub Nederlander op radar heeft'

21 mei om 09:59

De kans dat er deze zomer veel beweging rond Xavi Simons komt is erg groot. De Nederlander kan zich op het EK nog meer in de kijker spelen, maar inmiddels hebben al meerdere topclubs de pijlen op hem gericht.

Eerder werd al bekend dat FC Barcelona de aanvallende middenvelder graag zou willen huren van Paris Saint-Germain, maar ook Bayern München zou interesse hebben. Volgens Sky Sport Germany moet der Rekordmeister eerst ruimte maken in de selectie, maar de clubleiding is wel erg gecharmeerd van Simons. De Nederlander, die dit seizoen op huurbasis bij RB Leipzig speelde, moet tussen de zestig en zeventig miljoen euro kosten.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Simons heeft nog een contract tot 2027 bij PSG, maar een tijdelijke overstap zou nog tot de mogelijkheden behoren. Eerder werd al bekend dat de Nederlander een clausule in zijn contract heeft, waardoor hij bij een nieuwe verhuur zelf zijn club mag kiezen. Volgens Spaanse media gaat zijn voorkeur dan uit naar Barcelona, de club waar hij in de jeugd ook speelde. Ook meldde Fabrizio Romano dat PSG Simons liever niet definitief wil verkopen.