'PSV concretiseert interesse in Wanner van Bayern'

Duitse berichten: PSV concretiseert interesse in toptalent van Bayern München

22 mei om 08:50
Laatste update: 22 mei om 09:05

PSV heeft concrete interesse in Paul Wanner, klinkt het woensdagochtend vanuit Duitsland. De achttienjarige middenvelder van Bayern München heeft echter meer opties.

De belangstelling van PSV is niet nieuw: maandag meldden het Eindhovens Dagblad en de Duitse tak van Sky Sport al dat de Eindhovenaren hun oog hebben laten vallen op Wanner. Nu doet men daar in Duitsland nog een schepje bovenop, aangezien de kampioen van Nederland daadwerkelijk concreet zou zijn geworden.

Wanner is een achttienjarige middenvelder, die al jaren te boek staat als een van de grootste talenten van Bayern München. Dit seizoen speelde hij op huurbasis voor SV Elversberg en dat was een groot succes. Inmiddels stromen de aanvragen binnen bij Bayern, onder meer van PSV. Der Rekordmeister wil meewerken aan een nieuwe huurdeal, zodat Wanner weer een stap kan zetten in zijn ontwikkeling. Hij ligt nog drie jaar vast.

Wanner is geboren in Oostenrijk, maar heeft ook de Duitse nationaliteit. Hij heeft een voorkeur voor een offensieve rol op het middenveld, maar zou ook op de zijkanten kunnen spelen. PSV en Bayern München deden onlangs al zaken, toen Malik Tillman definitief werd overgenomen door de Eindhovenaren.