Dortmund houdt Sahin niet tegen bij transfer naar Feyenoord

'Beoogde Slot-opvolger wil hogerop: huidige club zal hem niet tegenhouden'

22 mei om 23:54

Als Nuri Sahin naar Feyenoord wil, dan zal Borussia Dortmund hem niet tegenhouden. Volgens BILD heeft de beoogde opvolger van Arne Slot daar duidelijke afspraken over gemaakt in zijn contract met de Duitse club.

Volgens de Duitse krant is het intern bekend dat Sahin graag als hoofdtrainer aan de slag wil. In de contractgesprekken werd ook besproken dat de Turk de eerste optie is om de ploeg als interim over te nemen, als hoofdtrainer Edin Terzic werd ontslagen. Bij Borussia Dortmund is de clubleiding ook op de hoogte van de ambities van Sahin en dus verwacht de club niet dat hij nog lang assistent van het eerste elftal is.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Sahin is dan ook open en eerlijk tegenover de clubleiding van Borussia Dortmund. Directeur Hans-Joachim Watzke en de Turkse trainer hebben een goede verstandhouding en dus is de beleidsbepaler op de hoogte van de geïnteresseerde clubs Feyenoord en Besiktas. Mocht Sahin weg willen bij Dortmund, dan zal de club hem ook niet tegenhouden in de gesprekken. De Duitse club wil geen obstakel vormen voor de loopbaan van de huidige assistent-coach.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: