'Bayern München is bijna rond met Theo Hernández'

'Bayern haalt opvolger van Davies uit Italiaanse top: akkoord dichtbij'

23 mei om 17:40

Theo Hernández is volgens het Spaanse Marca dichtbij een transfer naar Bayern München. In de Allianz Arena wordt hij gezien als de vervanger van Alphonso Davies, die op het punt van vertrekken staat.

'De transfer van Theo Hernández naar Bayern staat op het punt te worden afgerond', schrijft het medium. De Fransman zou daarmee in de voetsporen treden van zijn broer Lucas Hernández, die van 2019 tot 2023 één van de linksbacks van de Duitse recordkampioen was.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Bij Bayern gaan ze ervan uit dat Davies op weg is naar de uitgang. Een verkoop zou de Duitsers ook niet slecht uitkomen, aangezien het contract van Davies in 2025 afloopt. Onder andere Real Madrid zou de Canadees hoog op het lijstje hebben. De komst van Hernández wordt gezien als de oplossing.

Hernández is bij zowel AC Milan als het nationale elftal van Frankrijk een belangrijke kracht. In de Italiaanse modestad heeft de verdediger nog een contract tot en met juni 2026. Zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op zestig miljoen euro.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: