Hummels kan op 35-jarige leeftijd mooie stap maken

'Hummels (35) staat voor stunttransfer: twee topclubs geïnteresseerd'

24 mei om 14:59

Mats Hummels heeft zich in de kijker gespeeld bij AC Milan en Juventus. Volgens BILD kan de Duitse routinier op 35-jarige leeftijd nog een mooi buitenlands avontuur aangaan.

Het contract van Hummels bij Borussia Dortmund loopt komende zomer af en de routinier heeft meer dan eens bewezen dat hij nog altijd van waarde is. Zo had hij een belangrijke rol in het halen van de Champions League-finale met zijn ploeg. Coach Edin Terzic gaf al aan dat Hummels en de club pas na de eindstrijd van het miljardenbal zullen beslissen of hij gaat blijven of hij transfervrij wordt.

AC Milan en Juventus zouden die situatie dus nauwlettend in de gaten houden. Voor Hummels is Italië ook een aantrekkelijke bestemming, aangezien zijn ex-vrouw en zijn zoon nog altijd in München wonen. Om die te kunnen bezoeken liggen Turijn en Milaan op ongeveer evenveel afstand van München als Dortmund. Tot nu toe speelde Hummels in zijn carrière enkel voor Bayern München en Borussia Dortmund. In zijn loopbaan werd hij zes keer kampioen van Duitsland en won hij het WK.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: