Perez eerlijk na Go Ahead-mijlpaal: "Zal ik iets heel impopulairs zeggen?"

Perez eerlijk na Go Ahead-mijlpaal: "Zal ik iets heel impopulairs zeggen?"

26 mei om 22:27

Kenneth Perez denkt dat het voor het Nederlands voetbal beter was als FC Utrecht de play-offs om Europees voetbal had gewonnen, in plaats van Go Ahead Eagles. Desondanks gaat de Deen het Europese avontuur van de club uit Deventer vol interesse volgen.

Na afloop van de wedstrijd tussen Utrecht en Go Ahead, die de laatstgenoemde club na verlenging met 1-2 won, deelt Perez zijn mening. "Zal ik iets heel impopulairs zeggen?", begint hij. "Ik denk dat Utrecht een betere optie was. Ja, ik weet ook dat Go Ahead vandaag beter was. Maar ik denk dat Utrecht gewoon meer middelen heeft om zich te versterken."

Perez benadrukt later dat Go Ahead het verdient om de play-offs te winnen."Go Ahead is twee keer op achterstand gekomen, maar heeft veel weerstand geboden. Ze hebben ook veel karakter getoond, dus het is knap van Go Ahead. Ik verheug me al op 25 juli, om ze te volgen. Ik hoop dat het langer duurt dan twee voorrondes."

Op 25 juli zal Go Ahead zijn eerste Europese wedstrijd van de komende campagne spelen, in de tweede voorronde van de Conference League. Een week later staat de return op het programma. Op 19 juni hoort Go Ahead wie zijn tegenstander wordt.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: