'Hancko blijft mogelijk bij komst Priske naar Feyenoord'

'Dubbelslag voor Feyenoord: kans op aanblijven vedette groot bij komst Priske'

27 mei om 12:39
Laatste update: 28 mei om 15:08

Feyenoord zou met de komst van Brian Priske een dubbelslag kunnen slaan. Volgens De Telegraaf is de kans op een langer verblijf van David Hancko groot bij de komst van de Deense succestrainer. Het duo werkte samen bij Sparta Praag.

Priske is een van de overgebleven kandidaten om komend seizoen Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. De komst van de trainer zou worden toegejuicht door Hancko. De verdediger werkte slechts een paar maanden samen met de Deense oud-voetballer, waarna hij net voor de transferdeadline naar Feyenoord vertrok.

Hancko raakte in die maanden onder de indruk van Priske. De aanvallend ingestelde trainer kon zijn visie en speelwijze in de ogen van de Slowaak goed overbrengen op de spelers van Sparta Praag. Hancko volgde zijn oude ploeg op de voet en zag dat de aanstelling van Priske zorgde voor succes.

De afgelopen maanden heeft Hancko meermaals aangegeven graag een transfer te maken naar Engeland of Duitsland, maar een langer verblijf bij Feyenoord zou hem net zo gelukkig en trots maken. De mogelijke komst van Priske zou ervoor kunnen zorgen dat Feyenoord een dubbelslag slaat door Hancko langer bij de club te houden. Hancko heeft nog een contract tot medio 2028 bij de Rotterdammers.