United denkt na over aanblijven Ten Hag

Lokale media: 'Manchester United overweegt serieus Ten Hag te laten zitten'

27 mei om 16:30

Manchester United zou serieus overwegen om Erik ten Hag aan te houden als manager voor volgend seizoen, aldus Manchester Evening News. De club zou de afgevaardigden van potentiële opvolgers hier ook al over hebben geïnformeerd.

Nadat Ten Hag zijn ploeg naar de 13e FA Cup uit de geschiedenis heeft geloodst, overweegt de clubleiding toch weer om hem te laten zitten. De Nederlander heeft nog een contract voor een seizoen en er wordt al weken gespeculeerd over zijn toekomst. Eerder kwamen de Engelse media met het nieuws dat Ten Hag sowieso zou worden ontslagen, ongeacht het resultaat van de FA Cup-finale. Door de zege lijken de kaarten toch weer anders te liggen en heeft de manager ook kans om aan te blijven in Manchester.

Duidelijk is in ieder geval dat Manchester United een evaluatie met Ten Hag heeft ingepland en dat er voor dat gesprek geen beslissing over zijn toekomst genomen zal worden. United zou al contact hebben gehad met mogelijke opvolgers van de Nederlander, maar ook die zijn geïnformeerd dat de kans bestaat dat Ten Hag gewoon coach blijft. Onder andere Roberto de Zerbi zou één van die mogelijke opvolgers zijn.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje in aanloop naar de definitieve selectie van Oranje: