'Ramalho naar PSV-uitgang: interesse van PAOK'

'Ramalho mist stukje waardering en stevent af op vertrek bij PSV'

28 mei om 10:57

André Ramalho lijkt de deur bij PSV achter zich dicht te trekken. De 32-jarige Braziliaan geniet interesse van PAOK Saloniki, meldt Voetbal International. 

Ramalho heeft een aflopend contract bij de Nederlandse kampioen, waardoor de Griekse titelhouder hem transfervrij zou kunnen overnemen. De centrale verdediger kan ook verlengen bij PSV, maar naar verluidt zal hij dan wel moeten inleveren. In 2021 werd hij één van de duurdere spelers in de selectie, nadat hij overkwam van Red Bull Salzburg, weet VI.

Bij PSV lijkt Ramalho komend seizoen bovendien geen aanspraak te maken op een basisplaats. De Eindhovenaren willen vooral met hem verder vanwege zijn ervaring en invloed in de kleedkamer. Van buitenaf klonk er echter geregeld kritiek op de Braziliaanse mandekker, die zelf in een interview met het weekblad al eens aangaf waardering te missen.

Mede daardoor lijkt de oud-speler van Bayer Leverkusen en FSV Mainz nu te vertrekken uit het Philips Stadion. Bovendien is PAOK niet de enige club die interesse toont. Met Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo heeft PSV al twee nieuwe verdedigers op de radar.

Luister de nieuwste aflevering van #DoneDeal, de wekelijkse transferpodcast van VP!