Bakayoko spreekt ambities over EK en transfer uit

Bakayoko over transfer: 'Ik denk dat ik nog meer kan, ik heb geen limiet'

29 mei om 10:39

Johan Bakayoko spreekt zich in Belgische media uit over zijn eigen ambities én die met de Rode Duivels. De buitenspeler kreeg dinsdag te horen dat hij zijn koffers mag gaan inpakken voor het EK in Duitsland. De PSV'er kan de kroon gaan zetten op een ijzersterk seizoen.

Bakayoko rondde zijn seizoen in Eindhoven af met een knaller. Niet alleen veroverde PSV de landstitel, de Rode Duivel speelde een grote hoofdrol met twaalf doelpunten en negen assists. Zelf hoopt hij zijn vorm door te zetten op het EK. Hoe ver de Belgen kunnen raken in Duitsland? "Geen grens zetten. Dat is de ambitie", omschrijft Bakayoko zijn gevoel bij Sporza.

"Alles mogelijk maken wat we kunnen, dat is de grens", voegt hij daaraan toe. Is België dan een kandidaat op de eindwinst van het EK 2024? "Concreet is dat er geen limiet is", wilde Bakayoko zich ook niet te diep in zijn kaarten laten kijken.

Wellicht gaat de linkspoot, die in de belangstelling staat van meerdere Europese grootmachten, op het EK een toptransfer afdwingen. Bakayoko ziet zichzelf op een dag zeker een stap hogerop maken. "Ik denk dat ik wel nog meer kan, dat is het mooiste eraan. Ik denk dat ik ook geen limiet heb", besluit de Belg.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje in aanloop naar de definitieve selectie van Oranje: