Eerste beelden na 'vrijlating' in Dubai: Promes gezien met gemaskerde rapper

Eerste beelden na 'vrijlating' in Dubai: Promes gezien met gemaskerde rapper

29 mei om 19:42

Het lijkt erop dat Quincy Promes, nu hij onder voorwaarden is vrijgelaten, zich bezig houdt met het produceren van nieuwe muziek. Op een Instagram-story is de in Nederland veroordeelde voetballer te zien in een muziekstudio. 

De beelden zijn afkomstig van het account van Fatah, een rapper die vooral bekend staat om zijn bivakmuts en maandelijks zo'n 400.000 luisteraars op Spotify heeft. Op de story van Fatah is te zien dat het duo zich in een studioruimte van Le Dome Records in Dubai bevindt. Promes maakte eerder zelf ook al enkele tracks, waarin hij ook rapte over zijn eventuele uitlevering aan Nederland.  

Promes zit sinds februari 'vast' in Dubai, nadat hij daar verbleef met zijn club Spartak Moskou. De Nederlander werd gearresteerd wegens het verlaten van een ongeval, waarna Nederland vroeg om zijn uitlevering. De oud-speler van onder meer Ajax is veroordeeld voor grootschalige cocaïnehandel en het neersteken van zijn neef op een familiefeest. In totaal gaat het om 7,5 jaar gevangenisstraf.