Mbappé gaat snel duidelijkheid geven

Mbappé kan nieuwe club snel bekendmaken: 'Het is een kwestie van dagen'

29 mei om 21:34

Het duurt niet lang meer voordat de wereld weet wat de nieuwe club van Kylian Mbappé wordt. Dat heeft de Franse superster zelf verteld in een interview met CNN. 

Mbappé staat nog tot 30 juni onder contract bij Paris Saint-Germain. Daarna vertrekt hij uit de Franse hoofdstad. Een stap naar Real Madrid lijkt in de maak, maar zelf durft hij daar nog niks over te zeggen. Lang zal het in ieder geval niet meer duren voordat hij duidelijkheid kan verschaffen. 

"Het is een kwestie van dagen", zegt de aanvaller tegen CNN. "Ik denk dat het binnenkort officieel wordt, en ik wil gewoon genieten van deze tijd zonder club. Ik heb mijn contract bij PSG nog, dus ik wordt door iemand betaald", vervolgt hij lachend. 

Welke club het ook wordt, Mbappé kan niet wachten om zijn prijzenkast verder uit te breiden. "Ik wil gelukkig zijn. Ik ga mijn land voor de eerste keer in mijn leven verlaten en ik ben erg opgewonden. Het wordt een ongelooflijke ervaring en ik kijk er naar uit om bij mijn nieuwe club te komen", zinspeelt hij op een transfer naar Spanje. "Ik wil natuurlijk bekers winnen, samen zijn met nieuwe teamgenoten. Maar als man wil ik ook gelukkig zijn. Ik wil dat mijn gezin gelukkig is, van het moment geniet en ook van mijn carrière geniet."