'Real wil bod uitbrengen op Davies van Bayern'

'Real wil gebruik maken van 'goede relatie', miljoenenbod op linksback in de maak'

31 mei om 12:25
Laatste update: 31 mei om 12:55

Real Madrid is nog altijd in de markt voor Alphonso Davies. Volgens Relevo gaan de Madrilenen een bod van tussen de dertig en 35 miljoen euro neerleggen bij Bayern München voor de linksback.

Het is nog aardig stil rondom Real wat betreft zomeraanwinsten, maar naast Kylian Mbappé heeft de club nog altijd zijn pijlen gericht op Davies. De linksback van Bayern München zou zelf al akkoord zijn met Real, maar zijn tot medio 2025 lopende contract moet nog worden afgekocht. De Madrilenen hopen Davies voor een bedrag van tussen de dertig en 35 miljoen euro over te kunnen nemen.

Bayern München heeft een duidelijk standpunt over de toekomst van Davies. Of hij verlengt zijn contract, of hij wordt deze zomer verkocht. De Canadees zou een aanbieding van Der Rekordmeister met een jaarsalaris van dertien miljoen euro naast zich neer hebben gelegd. Bayern wil dat bod niet verhoren. Een overstap naar Real lijkt dus aannemelijk.

De Madrilenen hebben geen haast met Ferland Mendy en Fran García in de selectie. Real realiseert zich dat Davies met de dag goedkoper zal worden. Relevo benadrukt dat Bayern en Real bovendien een uitstekende relatie hebben na transfers van onder meer James Rodriguez, Xabi Alonso, David Alaba en Odriozola.

Als vervanger van Davies zou Bayern Theo Hernandez op het oog hebben. De linksback van AC Milan moet volgens het Franse L’Équipe tachtig miljoen euro kosten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!