Wieffer vertrekt bij Feyenoord

Groot nieuws uit Spanje: 'Wieffer vertrekt deze zomer bij Feyenoord'

1 juni om 15:22

Mats Wieffer gaat Feyenoord deze zomer verlaten, weet het Spaanse Relevo. De 24-jarige middenvelder is klaar voor een stap omhoog en wil die stap deze zomer zetten. Atlético Madrid wordt nog altijd genoemd, terwijl ook clubs uit de Premier League en de Serie A concreet zijn.

Wieffer geniet al een behoorlijke tijd interesse van Atlético, al lijkt de Spaanse topclub op dit moment niet de beste papieren te hebben. Afgelopen winter was Atlético zeer concreet voor Wieffer, maar tot een deal kwam het niet. Nu zijn gesprekken gaande met verschillende clubs uit de Premier League én met een Serie A-club.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Wieffer is uitgegroeid tot één van de sterkhouders van Feyenoord. Dit seizoen speelde hij 42 wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij zes doelpunten en gaf hij vier assists. Zijn marktwaarde wordt ingeschat op zo’n dertig miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!