'Romano: Mbappé van PSG naar Real Madrid'

'Here we go: Real heeft Mbappé dag na Champions League-zege definitief binnen'

2 juni om 13:04
Laatste update: 3 juni om 16:09

Niets staat de overgang van Kylian Mbappé naar Real Madrid nog in de weg. Volgens Fabrizio Romano zijn alle documenten en contracten getekend. De aanvaller komt transfervrij over van Paris Saint-Germain en wordt komende week gepresenteerd. 

Mbappé had een aflopend contract bij PSG, waardoor de Franse superster kon gaan en staan waar hij wilde. De afgelopen transferperiodes werd Mbappé al vaak gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, maar nu is het écht zo ver. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano. Volgens de transferspecialist zijn alle documenten en contracten inmiddels al getekend.  

De transfer van Mbappé hing al enige tijd in de lucht. Al in februari werd er melding gemaakt van de overstap. Volgens Romano had de Fransman zijn beslissing toen al genomen. Eerder kondigde Mbappé middels een videoboodschap al aan te vertrekken bij de Parijzenaren. 

Mbappé maakte in 2017 op huurbasis de overstap van AS Monaco naar PSG, waarna de Parijzenaren hem in 2018 voor 180 miljoen euro definitief overnamen. In 308 wedstrijden voor PSG maakte hij 256 doelpunten en gaf hij 108 assists. Mbappé werd zes keer landskampioen met de Parijzenaren, won tweemaal de Franse beker en drie keer de Franse Supercup.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!