Mikautadze ontkent transfergeruchten

Mikautadze ontkent transfergeruchten: 'Ik hou jullie op de hoogte'

12 juni om 09:36
Laatste update: 12 juni om 09:43

Georges Mikautadze heeft nog geen akkoord bereikt met AS Monaco. Via een bericht op Instagram ontkent de Georgiër dat hij al een beslissing heeft gemaakt over zijn toekomstige club.

In de winterse transferperiode werd Mikautadze door FC Metz op huurbasis overgenomen van Ajax. Er werd een koopoptie opgenomen in deze verbintenis en deze werd na afloop van het seizoen gelicht door de Franse club. Dankzij een sterke tweede seizoenshelft staat Mikautadze op het verlanglijstje van meerdere clubs uit de Ligue 1 en een transfer lijkt aanstaande.

Onder meer Olympique Lyon en AS Monaco zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de voormalig speler van Ajax. Volgens L'Equipe had de 23-jarige aanvaller zelfs een akkoord bereikt met Monaco, maar de Geörgier laat weten dat dit niet het geval is. "Ik heb de keuze over mijn toekomstige club nog niet gemaakt, ik hou jullie op de hoogte."

In een uitgebreide video neemt Mikautadze afscheid van de supporters van Metz, waar hij sinds zijn terugkeer in de winter dertien keer scoorde in twintig wedstrijden. Een terugkeer bij Ajax behoorde bij Mikautadze niet tot de opties en dus is het afwachten waar de toekomst van de Georgiër ligt.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: