Vidic over aanlijven Ten Hag als manager van Manchester United

Clubicoon spreekt zich uit over aanblijven Ten Hag: 'Hou van aanpak van Ratcliffe'

12 juni om 20:47
Laatste update: 12 juni om 22:40

Nemanja Vidic steunt Jim Ratcliffe in zijn keuze om langer door te gaan met Erik ten Hag als hoofdtrainer van Manchester United. Volgens de oud-verdediger van The Mancunians hanteert de mede-eigenaar tot op heden een goede aanpak.

"Ik geloof dat Sir Jim, met zijn kennis, niet alleen in de sport maar ook als zakenman, zeer succesvol is en weet hoe belangrijk leiderschap is", begint Vidic zijn verhaal tegenover Sky Sports. De Serviër wordt enthousiast van de start die Ratcliffe in Manchester gemaakt heeft en de keuzes die hij tot nu toe buiten het veld heeft genomen.

"Ik hou van de aanpak van Ratcliffe. Het is duidelijk dat hij langzaam gaat en niet alleen beslissingen neemt met een onderbuikgevoel. Ik denk dat hij binnen de club wil creëren dat een groep mensen de leiding gaat krijgen over verschillende afdelingen. Man United is een grote club met verschillende afdelingen en je moet goed leiderschap hebben op die afdelingen", aldus Vidic.

"Ik hoop dat hij de juiste mensen gaat kiezen en natuurlijk moet iedereen geduldig blijven tot Man United weer is wat we allemaal verwachten", besluit de ex-verdediger.