'Nieuws uit Zweden: Feyenoord op haar na rond met voormalig Chelsea-assistent'

'Nieuws uit Zweden: Feyenoord op haar na rond met voormalig Chelsea-assistent'

13 juni om 12:51
Laatste update: 13 juni om 13:02

Feyenoord is dicht bij het aanstellen van Björn Hamberg als assistent-trainer. Dat meldt Sportbladet. Volgens het medium wordt de Hamberg een van de rechterhanden van Brian Priske.

Hamberg werkte eerder samen met Graham Potter als assistent bij Frösö IF, Östersund, Swansea City, Brighton & Hove Albion én Chelsea FC. Sinds het onstlag van de Engelsman bij de Londenaren zit de 39-jarige Zweed zonder job. Bij Feyenoord gaat de trainer de draad weer oppakken als assistent van de kersverse nieuwe trainer Priske, die overkomt van Sparta Praag. Volgens Sportbladet is de Zweed op een haar na rond met de Rotterdammers. Hamberg moet in de 'nabije toekomst' worden gepresenteerd.

Priske heeft met Anders Nielsen en Lukas Babalola nog twee opvallende namen op het oog om mee te nemen richting Rotterdam. Het is onbekend of allebei worden aangesteld als assistent. John de Wolf blijft sowieso aan, terwijl ook Etiënne Reijnen mogelijk ook bij Feyenoord blijft. De interesse in Nielsen werd al eerder gemeld door 1908, de naam van Babalola is nieuw.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: