Marseille in gesprek met De Zerbi

'Gewilde De Zerbi staat voor opvallende move, gesprekken lopen in Frankrijk'

13 juni om 14:18
Laatste update: 13 juni om 15:46

Roberto de Zerbi heeft een aanbieding van Olympique Marseille op zak. Dat meldt Fabrizio Romano. Beide partijen zijn in gesprek om tot een akkoord te komen.

Olympique Marseille heeft De Zerbi gebombardeerd tot belangrijkste kandidaat om Jean-Louis Gasset op te volgen. De Italiaan vertrok aan het einde van het seizoen bij Brighton & Hove Albion, waar hij veel indruk maakte. Dat zorgde voor interesse van clubs als Bayern München, Manchester United en AC Milan, maar nergens werd de manager aangesteld als nieuwe trainer. Een verrassende move naar de Ligue 1 behoort nu tot een van zijn mogelijkheden.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Everton

  • logo

    Brighton & Hove Albion

De Zerbi eindigde dit seizoen op een teleurstellende elfde plaats in de Premier League met Brighton. De club hoopte in eerste instantie veel geld te vangen bij een vertrek van de Italiaan, maar uiteindelijk kwam het tot een akkoord over het beëindigen van het contract.

Marseille is na het vertrek van Gasset nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. Het afgelopen seizoen stonden er met Marcelino, Jacques Abardonado, Gennaro Gattuso en de Fransman vier trainers voor de groep bij de Franse grootmacht. Marseille eindigde op de achtste plaats in de Ligue 1.