Bij TOTO wedden op doelpunten van Duitsland tegen Schotland

Duitsland opent EK met droomkwartet: op welke van de vier moet je extra letten?

14 juni om 09:00

ADVERTORIAL - Het is eindelijk vrijdag 14 juni 2024, een datum die elke voetballiefhebber met rood in zijn agenda heeft omcirkeld. Vanavond trappen gastland Duitsland en Schotland het EK af. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor de voorste Duitse vier en de Vroege Uitbetaling bij de bookmaker!

Hoe verliepen de oefenweken van Duitsland en Schotland?

Zowel Duitsland als Schotland oefende de afgelopen weken. De Duitsers speelden met 0-0 gelijk tegen Oekraïne en wonnen met 2-1 van Griekenland. De Schotten wonnen op hun beurt met 0-2 van dwergstaat Gibraltar en speelden met 2-2 gelijk tegen Finland, dat in de play-offs naast het EK greep.

Kijkend naar de quoteringen bij TOTO is Duitsland de gedoodverfde favoriet. Voor een overwinning van Die Mannschaft staat een quotering van 1.28 en een overwinning van Schotland zou je 9.00 keer je inzet opleveren. Een gelijkspel staat op 5.25. Mocht je ervoor kiezen dat Duitsland met een verschil van twee doelpunten wint, dan staat daar een odd van 1.28 tegenover. Wanneer een land die marge trouwens bereikt tijdens een wedstrijd, dan betaalt TOTO je al uit als je daarop hebt ingezet. Dat heeft alles te maken met de Vroege Uitbetaling, waarover je in onderstaand artikel meer kan lezen.

Het Duitse droomkwartet

Waar het bij veel landen nog gissen is welke aanvallende spelers in de basis gaan starten, is dat bij Duitsland al even niet meer het geval. Julian Nagelsmann koos de laatste vier duels voor dezelfde vier: Ilkay Gündogan, Florian Wirtz, Kai Havertz en Jamal Musiala. Veel positiewisselingen en vooral veel kwaliteit dus. 

Havertz is de man die momenteel voor de meeste goals zorgt bij Duitsland. De speler die in van origine een aanvallende middenvelder is, speelt net als bij Arsenal in de spits voor zijn land. In de laatste vier wedstrijden kwam hij twee keer tot scoren voor Duitsland. Een doelpunt van Havertz kan je 2.45 keer je inzet opleveren. 

Wirtz en Musiala zullen met andere talenten om de titel van Young Player of the Tournament gaan strijden en zullen ook vast hun rendement gaan hebben, maar voor goals is het ook goed om Gündogan in de gaten te houden. De ervaren middenvelder die in de gaten van de beweeglijke Havertz kan duiken, is gezien de historie ook nog altijd verantwoordelijk voor de strafschoppen. TOTO hanteert een quotering van 3.50 voor een goal van hem. Aan de kant van Schotland is Scott McTominay een speler om in de gaten te houden. Hij was de meest scorende middenvelder van de EK-kwalificatie. Een goal van hem heeft een bijbehorende quotering van 8.00.

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust