Memphis over nieuwe zweetband

Memphis lacht als boer met kiespijn: 'Je kon niet wachten om dat te vragen, hè!'

16 juni om 23:40

Memphis Depay had zondag een gepersonaliseerde zweetband om tegen Polen. De Telegraaf vroeg de aanvaller naar de tekst op die zweetband. De aanvaller reageert gevat op de vragen van verslaggever Pim Sedee.

Op de voorkant van de zweetband stond het rugnummer 10 van Memphis. Op de achterkant prijkte de tekst 'Who cares?', verwijzend naar het interview dat de aanvaller gaf bij de NOS over zijn zweetband. "Wij zaten hoog op de perstribune, maar wat had je nou precies op je haarband staan?", vraagt Sedee. Memphis kan zijn lach niet bedwingen. "Je kon niet wachten om dat te vragen, hè!", reageert de aanvaller van Oranje.

De zweetband van Memphis is de afgelopen dagen breed uitgemeten in de Nederlandse media. De nieuwe look van de aanvaller heeft zelfs voor een enorme hype gezorgd onder de supporters van Oranje. Ontzettend veel fans lopen tegenwoordig net als Memphis met een zweetband. "Dat is speciaal toch?", aldus Memphis.

"Het is nooit echt mijn bedoeling geweest, maar dat is toch leuk dat zoiets ontstaat?", vervolgt de spits. "Ik maak er geen randzaak van, ik speel lekker met dat ding om en het zit goed. Ik wil er niet teveel aandacht voor. Ik weet als ik hem omdoe, dat er reacties komen. Maar ik kan jeugdfoto’s online gooien dat ik die band al om had."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)