RKC presenteert Van de Loo

RKC Waalwijk shopt in KKD en presenteert derde zomeraanwinst

17 juni om 16:56

RKC Waalwijk heeft maandagmiddag een middenvelder gepresenteerd. Het gaat om de 21-jarige Tim van de Loo, die overkomt van Keuken Kampioen Divisie-club Telstar. 

Dat transfernieuws maakt RKC bekend via de officiële kanalen. Van de Loo, die het afgelopen seizoen 35 competitiewedstrijden voor Telstar speelde, heeft bij RKC zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2028. 

In Velsen-Zuid liep zijn contract nog door tot de zomer van 2026. RKC heeft dan ook een transfersom betaald, maar over de hoogste van die geldsom communiceren de Waalwijkers niet. 

Van de Loo is erg blij met zijn stap naar de Eredivisie. "Ik heb de gesprekken met de club als zeer positief ervaren en zie daarnaast veel ruimte voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling." Ook Mo Allach, de technisch directeur van RKC, laat weten verheugd te zijn. Hij spreekt van 'een belangrijke investering voor de toekomst'. 

Met de komst van Van de Loo heeft de Noord-Brabantse club alweer de derde versterking met het oog op komend seizoen binnen. Eerder werden Juan Familia-Castillo en Daouda Weidmann al aangetrokken.

Matchday! Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: