Priske komt als onbekende van Trauner binnen bij Feyenoord

'Ik kende Priske nog niet, maar we hebben al appcontact met elkaar gehad'

18 juni om 11:37

Gernot Trauner heeft al appcontact gehad met kersvers Feyenoord-trainer Brian Priske. Dat vertelt de captain van de Rotterdammers na afloop van het duel tussen Oostenrijk en Frankrijk (0-1).

Na de nederlaag tegen de Fransen gaat Trauner, die een halfuur in mocht vallen, in gesprek met het Algemeen Dagblad. De stopper krijgt de vraag of hij Priske al kende voor hij tekende bij Feyenoord. "Nee, ik kende hem niet, maar we zullen de komende dagen contact hebben. We hebben al appcontact gehad. Of hij naar Berlijn komt, weet ik niet. Ik heb één bericht van hem gehad. We zullen de komende dagen uitgebreider spreken en ik kijk ernaar uit om hem te leren kennen."

Tegen Frankrijk speelde de 32-jarige Trauner zijn eerste wedstrijd op een eindtoernooi. Hij moest echter wel op de bank beginnen. "Ik wist dit al een paar dagen. Ik ben blij dat ik als invaller nog ruim een half uur mee kon doen. Dit waren ook mijn eerste minuten op een EK. Dan wil je gewoon zo goed mogelijk spelen, voor het team, en dat heb ik geprobeerd te doen", zo stelt hij.

Familiedag bij Oranje! Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: