Hato vroeg Ajax om terugkeer van Bogarde

'Hato vroeg Ajax om terugkeer oud-staflid: Amsterdammers geven nog geen antwoord'

19 juni om 22:15
Laatste update: 19 juni om 22:16

Jorrel Hato is de laatste weken met Winston Bogarde aan het werken aan zijn verdedigende kwaliteiten. Volgens De Telegraaf heeft de verdediger een hoge pet op van het oud-staflid en vroeg hij zelfs bij zijn contractverlenging om de terugkeer van Bogarde.

Op Instagram worden beelden gedeeld van de trainingen van Hato met Bogarde. Ook Ryan Flamingo traint mee met het Ajax-tweetal. Hato werd door Ronald Koeman niet geselecteerd voor het EK en dus besloot de jongeling om samen met de oud-verdediger van Ajax door te gaan trainen. Hato speelde afgelopen seizoen 46 officiële wedstrijden voor Ajax en verlengde zijn contract.

Toen Hato zijn contractverlenging tot de zomer van 2028 tekende, zou hij hebben gevraagd om de terugkeer van Bogarde. De oud-verdediger was lange tijd lid van de trainersstaf van het eerste elftal, maar hij werd door Ajax aan de kant gezet. Hato zou Bogarde graag terugzien als specialistentrainer voor de verdedigers. De Amsterdammers hebben nog geen gehoor gegeven aan dit verzoek.

Bogarde was tussen 2015 en 2022 werkzaam in verschillende functies bij Ajax. Na zijn vertrek uit Amsterdam was hij onder trainer Patrick Kluivert nog kort werkzaam bij Adana Demirspor.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Football Mix B.V. (@footballmixbv)