Van Nistelrooij heeft naast Burnley nog meer opties

'Van Nistelrooij staat open voor klus in Engeland, maar hoort al een tijdje niets'

20 juni om 11:56

Van Nistelrooij is in beeld om trainer te worden van Burnley, zo bevestigt het Eindhovens Dagblad. Of de oefenmeester daadwerkelijk bij de Premier League-degradant aan de slag gaat, is afwachten, want er zijn nog opties elders.

Eerder kwam De Telegraaf met het nieuws dat Van Nistelrooij 'de grote favoriet' is om Vincent Kompany op te volgen bij Burnley. Volgens het ED hebben er een tijdje geleden gesprekken plaatsgevonden tussen de betrokken partijen, maar er is nog geen sprake van een deal. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Luton Town

  • logo

    Burnley

Dertien maanden geleden stapte van Nistelrooij op als coach van PSV. Daarna heeft hij geen overhaastige beslissing gemaakt met betrekking tot zijn toekomst. 'Hij wilde niet zomaar ergens instappen en heeft met meerdere clubs gesproken', zo valt er te lezen. Van Nistelrooij heeft meerdere opties, maar neemt de tijd om de juiste keuze te maken. 

Voorlopig is Van Nistelrooij nog niet dicht bij een overgang naar Burnley. Bovendien heeft de voormalig PSV-trainer al een tijdje niets meer vernomen van de club. 'Desalniettemin staat hij open voor de klus, maar er zijn als gezegd ook andere mogelijkheden', klinkt het. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: