Vink is benieuwd naar Rosario

Vink benieuwd naar Ajax-target: 'Geen geweldige speler, tikkie breed en terug'

21 juni om 09:47

Marciano Vink is 'ontzettend benieuwd' naar de komst van Pablo Rosario naar Ajax. De middenvelder van OGC Nice wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Amsterdammers. Toen Rosario nog bij PSV speelde, had Vink geen hoge pet van hem op.

Rosario wil volgens verschillende Nederlandse media de overstap naar Ajax maken. De Amsterdammers moeten er eerst met het management uit zien te komen. Daarna volgen onderhandelingen met zijn club OGC Nice.

"Ik ben gewoon ontzettend benieuwd naar Rosario", steekt Vink van wal bij EK-praat van ESPN. "Ajax wil er behoorlijk veel geld voor gaan betalen. Dat hebben ze volgens mij ook niet weinig", klinkt het. De transfersom voor Rosario ligt naar verluidt tussen de vier en zeven miljoen euro.

Jan Joost van Gangelen stipt aan dat Rosario bij PSV eerder in de Eredivisie heeft gespeeld. "Toen was het geen geweldige speler", aldus de presentator. Vink is het daarmee eens. "Nee, inderdaad. Onder Schmidt was het best wel vaak 'tikkie breed, tikkie terug'. Hij werd ook vaak gewisseld voor Boscagli. Ik ben benieuwd hoe goed hij dan bij OGC Nice is geworden met Farioli."

Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine met Maurice Steijn over o.a. Weghorst, Sutalo en Brobbey: