Gerucht uit Turkije: Van Bronckhorst hoopt op verrassende hereniging bij Besiktas

Gerucht uit Turkije: Van Bronckhorst hoopt op verrassende hereniging bij Besiktas

22 juni om 14:16

Sven van Beek wordt in het Turkse geruchtencircuit gelinkt aan een overstap naar Besiktas. Volgens Fotomac zet Giovanni van Bronckhorst in op een hereniging met de captain van sc Heerenveen.

Van Beek, die in Friesland nog beschikt over een éénjarig contract, wordt zaterdag door Fotomac genoemd bij Besiktas. De Turkse grootmacht weekte Gabriel Paulista recent transfervrij los bij Atlético Madrid, maar zou op zoek zijn naar nog meer aanwinsten voor in de verdediging. Besiktas zoekt naar een lange, atletische stopper en heeft naar verluidt al gesprekken gevoerd met de entourage van Van Beek.

Of Van Beek daadwerkelijk herenigd zal worden met Van Bronckhorst, valt nog te bezien. Fotomac heeft het niet altijd aan het rechte eind in Turkije, terwijl andere media (nog) geen melding maken van de interesse van Besiktas.

Van Beek en Van Bronckhorst kennen elkaar nog van hun tijd bij Feyenoord. Onder leiding van de oud-verdediger werden de Rotterdammers in 2017 zelfs landskampioen, toen Van Beek ook nog in De Kuip speelde. Dat seizoen kampte de voormalig jeugdinternational echter met blessureleed, waardoor hij op het veld geen bijdrage kon leveren aan het behalen van de titel.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!