Jans schat kansen van aanhouden Flamingo en Lammers in

Jans wil Flamingo uit handen van PSV houden: 'Zou veel leuker zijn als hij blijft'

23 juni om 20:33

Ron Jans blijft hopen op een langer verblijf van Sam Lammers en Ryan Flamingo, maar weet dat die kans niet heel groot is. Eerstgenoemde keert in principe terug naar Rangers FC, terwijl laatstgenoemde verregaande interesse geniet van PSV

Zowel spits Lammers als verdediger annex middenvelder Flamingo leverde afgelopen seizoen een grote bijdrage in de wederopstanding van Utrecht, dat onder leiding van Jans nog de play-offs om Europees voetbal haalde. De trainer wil het duo dan ook maar al te graag houden, al weet hij dat de kans erg groot is dat hij ze kwijtraakt. "Het is nog geen honderd procent, maar wel minder dan vijftig procent. We blijven hopen, en geven ook niet op tot het definitief is", doelt hij op de kans dat Lammers voor Utrecht behouden bleeft. 

Ook Flamingo is op weg naar de uitgang, weet Jans. "Ik ben niet van de percentages, dan moet je eigenlijk bij de technisch directeur zijn, maar ik hou er wel rekening mee dat Ryan misschien gaat verkassen. Maar als hij zou blijven zou ik dat veel leuker vinden."

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder: