Hendriks concreet in de belangstelling van VfB Stuttgart

'Bundesliga-verrassing meldt zich bij Feyenoord voor jonge centrale verdediger'

24 juni om 10:44

Ramon Hendriks staat nadrukkelijk in de belangstelling van VfB Stuttgart, meldt 1908.nl. De 22-jarige verdediger werd door Feyenoord afgelopen seizoen verhuurd aan Vitesse. Eerder werd 1. FC Nürnberg al concreet voor Hendriks, daar heeft de verrassende nummer twee van de Bundesliga zich bijgevoegd.

Stuttgart zou Hendriks al een langere tijd op de korrel hebben, maar heeft nu zijn interesse officieel kenbaar gemaakt. De Duitsers hebben een eerste aanbieding in Rotterdam op tafel gelegd voor de centrumverdediger. Volgens 1908 wordt er verwacht dat Hendriks voor Stuttgart zal kiezen en op permanente basis de overstap naar Duitsland maakt.

Nürnberg hengelt ook naar de diensten van Hendriks, maar heeft minder te bieden dan Stuttgart. Afgelopen week kwam Nürnberg terug met een verbeterd voorstel bij Feyenoord, toen er van concrete interesse vanuit Stuttgart nog geen sprake was. Stuttgart heeft een meerjarig contract klaarliggen voor Hendriks.

Hendriks kwam tot elf duels voor de hoofdmacht van Feyenoord. De Rotterdammers verhuurden hem meerdere keren in Nederland. Respectievelijk aan NAC Breda, FC Utrecht en Vitesse.

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder: