'Feyenoord heeft voor 2,5 miljoen beet, medische keuring nog voor het weekend'

'Feyenoord heeft voor 2,5 miljoen beet, medische keuring nog voor het weekend'

3 juli om 19:05
Laatste update: 3 juli om 19:34

Fabrizio Romano meldt dat Feyenoord toeslaat op de transfermarkt en Jeyland Mitchell binnen aanzienbare tijd in huis haalt. De Costa Ricaan zou voor zo'n 2,5 miljoen euro overkomen van LD Alajuelense. 

'Mitchell landt donderdag in Rotterdam, medische keuring nog voor het weekend', schrijft de transferjournalist op X. Eerder ging al rond dat Feyenoord de negentienjarige centrumverdediger, die met Costa Rica actief was op de Copa America, op de korrel had. Nu lijkt de club uit Rotterdam dus daadwerkelijk toe te slaan.

Mitchell, die in zijn thuisland te boek staat als een groot talent, heeft bij zijn club LD Alajuelense nog een contract tot medio 2027. De verdediger noteerde pas twaalf wedstrijden voor het eerste elftal, maar speelde zich desondanks wel in de kijker bij het nationale elftal van Costa Rica. 

Feyenoord lijkt dus met de handtekening van de talentvolle verdediger aan de haak te gaan en troeft naar verluidt clubs uit België en Portugal af. De zaakwaarnemer van Mitchell liet eerder al doorschijnen dat een transfer naar de Kuip de voorkeur genoot. "Feyenoord behoort inderdaad tot een van de opties", vertelde hij aan Tigo Sports. "Zo niet de beste optie. Het zou echt een mooie stap voor hem zijn."