Bayern München boekt eerste medische testen voor Olise

'Gedroomde versterking bijna binnen: Bayern betaalt zestig miljoen euro'

4 juli om 13:45
Laatste update: 4 juli om 14:36

De transfer van Michael Olise naar Bayern München is nu echt bijna rond, zo meldt Fabrizio Romano. De laatste plooien zijn gladgestreken door de betrokken partijen en het eerste deel van de medische keuring is inmiddels gepland.

Aankomende zondag (7 juni) zal Olise zijn eerste medische testen ondergaan bij Der Rekordmeister. Naar verluidt betaalt de Duitse topclub ongeveer zestig miljoen euro voor de Franse aanvaller, die waarschijnlijk een contract gaat tekenen tot de zomer van 2029.

Volgens Romano is er vooralsnog nog niets getekend tussen de betrokken partijen. Bayern is op de hoogte gebracht door Crystal Palace dat de Engelse club een doorverkooppercentage krijgt op een toekomstige transfer na het activeren van de clausule. 'Dit was het belangrijkste punt om te verduidelijken', schrijft de transferexpert. 

In het afgelopen seizoen werd Olise geteisterd door veel blessures. Desondanks kwam de aanvaller negentien competitieduels in actie voor Palace, waarin hij goed was voor tien doelpunten en zes assists. Drie jaar geleden namen The Eagles Olise voor ruim negen miljoen over van Reading.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!