Feyenoord meldt zich spoedig voor El Azzouzi bij Bologna

'Feyenoord hakt knopen door over versterkingen en wil zich bij Bologna melden'

10 juli om 06:44

Volgens 1908.nl wordt er bij Feyenoord nog veel uitgaande beweging, maar worden er ook inkomende klappers verwacht. In die laatstgenoemde categorie zit Oussama El Azzouzi, voor wie de Rotterdammers zich binnenkort willen melden.

Feyenoord zal deze en volgende week de knopen doorhakken over de grote inkomende transfers die de club nog wil bewerkstelligen. Daarvoor houden Dennis te Kloese en Brian Priske intensief contact. Feyenoord staat er zeker voor open om oude bekenden van de nieuwe coach te halen, maar dan moeten die aantallen wel binnen de perken blijven. Feyenoord haalde met Gijs Smal, Anis Hadj Moussa, Chris-Kévin Nadje, Devin Haen, Julián Carranza en Jeyland Mitchell al zes versterkingen.

Één van de grote aankopen die wordt besproken is El Azzouzi. De middenvelder van Bologna wordt in Rotterdam gezien als een mogelijke opvolger voor de vertrokken Mats Wieffer. Feyenoord heeft zich nog niet officieel gemeld voor El Azzouzi, maar de Rotterdammers willen dit wel spoedig gaan doen. Te Kloese zou zich qua versterkingen vooral focussen op een linker centrale verdediger, een opvolger van Wieffer en een rechtsbuiten.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!