Real Madrid maakt datum Mbappé-presentatie bekend: groot spektakel verwacht

Real Madrid maakt datum Mbappé-presentatie bekend: groot spektakel verwacht

10 juli om 15:14

Daags na de uitschakeling van Kylian Mbappé op het EK meldt Real Madrid dat de officiële presentatie van de Fransman zal plaatsvinden op dinsdag 16 juli, om 12:00 uur in het Estadio Santiago Bernabéu.

'Real Madrid CF kondigt aan dat aanstaande dinsdag 16 juli om 12:00 uur de presentatie van onze speler Kylian Mbappé zal plaatsvinden in het Santiago Bernabéu-stadion', delen de Madrilenen via de eigen website. Na de presentatie zal Kylian Mbappé de media te woord staan in de perszaal van het Santiago Bernabéu.

De datum komt overeen met wat Marca eerder wist te melden. Het Spaanse medium voegde eraan toe dat De Koninklijke het stadion reeds zou hebben uitverkocht voor de presentatie van de Franse steraanvaller. Zelf doet de club verder geen mededelingen over hoe de presentatie er precies uit komt te zien, maar volgens Marca zouden er meerdere grote artiesten zijn ingehuurd en komt er een vuurwerkshow.

Via een grote brug, die 'de Taylor Swift-catwalk' wordt genoemd, zou Mbappé naar de middenstip moeten lopen in zijn nieuwe stadion, in het shirt van Real Madrid. Gehuld in het maagdelijk wit, voorzien van het rugnummer negen. De presentatie zal geleid worden door Florentino Pérez en meerdere sterren zullen aanwezig zijn om de presentatie bij te wonen.

MATCHDAY! Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine vanuit Dortmund: