Jordan Henderson gespot op Wimbledon

Ajax-speler bezoekt Wimbledon: 'Hij moet zich morgen om 08.30 melden in Amsterdam'

10 juli om 18:36
Laatste update: 10 juli om 18:42

Jordan Henderson is woensdag gespot op Wimbledon. De middenvelder van Ajax, die zich donderdagochtend om 08.30 uur alweer moet melden in Amsterdam, is toeschouwer bij de tenniswedstrijd tussen Lorenzo Musetti en Taylor Fritz. 

Voormalig tennisser Jan Siemerink, die het commentaar verzorgt voor Ziggo Sport, zag Henderson net als alle andere kijker op een gegeven moment op beeld verschijnen. "Henderson moet zich donderdag om 08.30 uur melden op De Toekomst in Amsterdam", aldus Siemerink, die naast commentator ook teammanager van Ajax is. 

"Net als ik trouwens. En als-ie er niet is, dan zwaait er wat", vervolgt de tenniscommentator met een kwinkslag. "Ik denk dat hij vanavond al terug moet", vult collega-commentator Albert Mantingh aan.

De 34-jarige Henderson kwam mede naar Ajax om zich daar in aanloop naar het EK in de kijker van Gareth Southgate te spelen. Dat lukte hem uiteindelijk niet. De bondscoach van Engeland, woensdagavond tegenstander van Oranje in de halve finale, liet hem thuis. "Ik denk dat Henderson de EK-wedstrijd Nederland - Engeland vanavond wel ergens gaat kijken, ondanks dat hij niet is uitgenodigd voor het EK", besluit Mantingh. 

MATCHDAY! Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine vanuit Dortmund: