Simons spreekt zich uit over vertrek bij FC Barcelona

Simons spreekt zich uit: 'Op een dag zal ik praten over alles wat er is gebeurd'

12 juli om 06:43
Laatste update: 12 juli om 12:14

Xavi Simons gaat zich in de toekomst uitspreken over zijn vertrek bij FC Barcelona, waar hij als jeugdspeler vertrok. De jongeling koos destijds voor Paris Saint-Germain, dat een beter contractvoorstel deed. 

Bij PSG kon Simons meer gaan verdienen dan in Spanje, waar zijn naam regelmatig wordt gelinkt aan een terugkeer bij Barça. "Ik ben een jongen die elke dag werkt om mijn dromen waar te maken", laat de Oranje-international optekenen door Mundo Deportivo.

"Mensen hebben misschien een mening die hen is verteld. Wat ik wel kan zeggen, is dat alles wat ze zeggen niet waar is", vervolgt Simons zijn verhaal. "Op een dag zal ik praten over alles wat er is gebeurd. Ik heb veel mensen die mij steunen."

Ook wordt Simons gevraagd naar zijn toekomstplannen, want zijn verhuurperiode bij RB Leipzig is ten einde gekomen. Hij gaat een gesprek voeren met PSG-trainer Luis Enrique, want hij wil speelminuten maken. "Mensen kunnen praten en zeggen wat ze willen. Het maakt mij niet uit. Ik ken de dromen die ik heb en ik ga ze verwezenlijken. Ik wil de nationale ploeg naar de top brengen", antwoordt Simons, waarmee hij de vragen over zijn toekomst ontwijkt.