FC Utrecht kijkt met schuin oog naar ranglijst

FC Utrecht kijkt met schuin oog naar ranglijst

Gepubliceerd: vrijdag 20 februari 2009 om 16:04vr 20-02-2009 om 16:04

"We kunnen NEC op een achterstand spelen, maar dat zal niet eenvoudig zijn", zegt de FC Utrecht-trainer in gesprek met FC Utrecht-tv. "Iedereen denkt dat we daar zondag even overheen zullen lopen omdat NEC een zware wedstrijd tegen Hamburger SV in de benen heeft, maar ik denk niet dat dat zo werkt."

Tegen de Nijmegenaren beschikt Du Chatinier over een fitte selectie. Donderdag trainden Tom Caluwé en Vito Wormgoor nog apart, maar de oefenmeester verwacht dat zij komend weekend gewoon aan kunnen sluiten bij de wedstrijdselectie.

FC Utrecht is aan een goede reeks bezig. De afgelopen zeven wedstrijden werd er niet verloren door de Domstedelingen, die daardoor opgeklommen zijn naar de zevende plaats in de Eredivisie. Twee plekken hoger en vijf punten meer dan de tegenstander van zondag, NEC.

"Ik kijk van wedstrijd naar wedstrijd", gaat Du Chatinier verder. "Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet naar de stand kijk. Met een goed resultaat tegen NEC kunnen we nog verder omhoog kijken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws