Feyenoord trekt Biseswar toch over de streep

Feyenoord trekt Biseswar toch over de streep

03-04-2009 15:28

Biseswar ondertekent binnenkort een nieuw, driejarig contract in Rotterdam. "Ik ben nog niet klaar bij Feyenoord", zegt Biseswar op de officiële site van Feyenoord. "Ik heb steeds gezegd dat mijn gevoel goed moest zijn. Ik wilde een afgewogen beslissing maken en heb daar de tijd voor genomen. Mijn keuze is op Feyenoord gevallen, omdat ik daar naar aanleiding van alle gesprekken het beste gevoel bij had."

De aanvaller, die in het bezit is van een aflopende verbintenis, maakt een opmerkelijk seizoen door bij de Stadionclub. Mocht hij aan het begin van deze voetbaljaargang nog vertrekken uit Rotterdam, een half jaar later is de jongeling bijna niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord.

Biseswar, die de afgelopen seizoenen verhuurd werd aan onder meer De Graafschap en Heracles Almelo, kon al in een eerder stadium een nieuwe verbintenis tekenen bij Feyenoord, maar twijfelde lang over een nieuw dienstverband in Rotterdam. Zo mocht de aanvaller zich in de belangstelling van verschillende clubs uit binnen- en buitenland weten.

Feyenoord is meer dan content met het bijtekenen van de speler. "Diego is iemand voor wie de mensen naar het stadion komen. Een uitstekende zaak dus dat we hem hebben kunnen behouden, terwijl ook andere clubs, en niet de minste begrijpen we, hem graag hadden zien komen. Diego is exemplarisch voor de nieuwe koers die we varen, waarbij de nadruk ligt op zelf opgeleide spelers", laat algemeen directeur Eric Gudde weten.

Dit seizoen kwam Biseswar (21) tot 22 optredens in de hoofdmacht van Feyenoord. Zijn doelpuntentotaal staat momenteel op zeven treffers. In z'n totaliteit kwam Biseswar in competitieverband dertig keer uit voor de Stadionclub.