PSV reageert niet vanuit emotie in zaak-Reis

PSV reageert niet vanuit emotie in zaak-Reis

Gepubliceerd: maandag 20 september 2010 om 17:32ma 20-09-2010 om 17:32

Twaalf uur later had hij moeten aantreden in Kerkrade tegen Roda JC. De Braziliaan moest evenwel op de tribune plaatsnemen, zonder rijbewijs.

"Het gaat om een serieuze zaak'', beaamde een woordvoerder van PSV maandagmiddag. "We willen niet in de emotie reageren of op basis van halve of ontbrekende feiten. Pas als we het idee hebben dat we alle informatie binnen hebben, zullen we tot besluitvorming overgaan.''

Reis trainde maandagochtend wel gewoon mee met de A-selectie. Daarna diende hij zich voor tekst en uitleg bij trainer Fred Rutten en technisch directeur Marcel Brands te melden. "We stellen ons geen deadline om met een bericht naar buiten te komen. We willen zorgvuldig te werk gaan'', aldus de PSV-zegsman.

Reis werd begin dit jaar door PSV ontslagen wegens cocaïnegebruik. Hij ondertekende afgelopen zomer een nieuw, eenjarig contract in Eindhoven nadat hij was afgekickt. De talentvolle Zuid-Amerikaan viel vorige week in de thuiswedstrijd tegen Sampdoria (1-1) voor de Europa League nog in bij de Brabanders.

Lees meer over:Jonathan Reis

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws